Παράδοση λαχανικών και είδη παντοπωλείου όταν βρίσκεστε μακριά χάρη στο μίνι ψυγείο καινοτομία Γαλλικής startap

online grocery shopping service concept - delivery man with food box

Η γαλλική STARTAP, Foodconect, μόλις σχεδίασε το πρώτο συνδεδεμένο υπαίθριο ψυγείο, το οποίο επιτρέπει την παράδοση στα ψώνια ενώ βρίσκεστε μακριά. Αυτό το μίνι ψυγείο υπάρχει σε δύο μοντέλα (50 και 100 λίτρα) πρόκειται να εγκατασταθεί μπροστά από το σπίτι σας. Το άτομο παράδοσης σαρώνει τον κωδικό QR του ψυγείου και λαμβάνει έναν ψηφιακό κώδικα για να τον ξεκλειδώσει. Αφήνουν τα ψώνια που αγοράζονται ηλεκτρονικά και οι ιδιοκτήτες τα παραλαμβάνουν απλά όταν φτάσουν στο σπίτι τους.

Το FridgeBox ενεργοποιείται από έναν ηλιακό πίνακα 1 ώρα πριν από την έναρξη του χρόνου παράδοσης (ή νωρίτερα, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία) για να φτάσει σε θερμοκρασία 39 ° F. Σταματάει μόλις ο ιδιοκτήτης παραλάβει τα παραδοθέντα προϊόντα. Μπορεί να λειτουργεί λίγο περισσότερο από 9 ώρες.

Οι παραγγελίες θα πρέπει να γίνονται μέσω του site foodconect.com, το οποίο θα έχει αρκετούς λιανοπωλητές κοντά στο σπίτι του αγοραστή.

Το FridgeBox προστατεύεται από την κλοπή δεδομένου ότι είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο σύστημα κάμερας και γεω-παρακολούθησης. Επιπλέον, αν κάποιος προσπαθήσει να εισέλθει σε αυτό, μια ειδοποίηση αποστέλλεται αμέσως στον ιδιοκτήτη και τον κατασκευαστή.

Το FridgeBox μπορεί να προρυθμιστεί από τις 15 Απριλίου στο foodconect.com για παράδοση τον Ιούλιο του 2020. Ενοικιάζεται για 31 ευρώ το μήνα.

Πηγή: rtl.fr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here