Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Πατριώτη, συνεργάτη και φίλε εσύ είσαι η κινητήρια δύναμη της πατρίδας μας.

Έχουν περάσει πλέον όλοι οι μεγάλοι σωτήρες για να σε σώσουν, συγνώμη που θα στο πω αλλά εσύ τους σώζεις όλους. Η ατμομηχανή της πατρίδας μας είναι η Ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία. Η ισχύ σας είναι πολύ περισσότερη από όσο αντιλαμβάνεστε αγαπητοί μου.

Η Ελληνική παραγωγή αν και έχει επανειλημμένα στραφεί σε λάθος δρόμους και έχει ακολουθήσει λανθασμένα πρότυπα π.χ σπόρος πατάτας Οροπεδίου έπαψε να υπάρχει, σπόρος ντομάτας ελληνικής παραγωγής δεν υφίσταται. Τα παραδείγματα είναι πολλά αλλά σε οδήγησαν με σκοπό τον έλεγχο σου και την εκμετάλλευση. θυμάμαι την αναμπέλωση με επιδότηση να ξεπατώνονται αμπέλια βηλάνες και κοτσιφάλια με σκοπό την αναγέννηση του αμπελιού, χάσαμε την ταυτότητα μας και την διαφορετικότητα μας.

Με της επιδοτήσεις έπαψες να παράγεις γάλα μα αγόρασες ακριβά αυτοκίνητα και με βοσκό λαθρομετανάστη εσύ ήσουν στην πλατεία και έπινες τσικουδιά.

Ασ δούμε όμως τι κατάφερες πατριώτη μου

Στέκει όρθιος ελεύθερος και ακόμη έχει την δυνατότητα παραγωγής, όσοι δούλεψαν τα προγράμματα σωστά έχουν κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο. Εσύ φίλε που μένεις πίσω δες τα υγείες πρότυπα και θα δεις πως αποτέλεσμα δεν έρθετε δίχως πολύ κόπο και πρόγραμμα. Τα λάθει που κάνουμε με το να αποφασίζουμε σύμφωνα με το συναίσθημα και τσι κουμπαριές ας το αφήσουμε πίσω και να δούμε την ουσία. Δώσε τόπο στο χτες και προχώρα μπροστά εφαρμόζοντας συγκεκριμένο σχέδιο βάζοντας στόχους και να είσαι σίγουρος με αργά βήματα θα κερδίσεις.

Έρχονται εκλογές πολλά θα ακούσεις μα μην ξεχνάς ποιος είναι τι και αν προσφέρει στον τόπο σου. Συγνώμη για την έκφραση μα με κλανιές αβγά δεν βάφεις. Βλέπουμε το εγώ και αφήνουμε το εμείς εάν ομαδικά και με σύνεση δεν δημιουργήσουμε αντιστάσεις θα συνεχίσουν οι λίγοι να κερδοσκοπούν απέναντι μας και τα ολιγοπώλια θα θησαυρίζουν από το αίμα το δικό μας.

Όταν δούμε την αλήθεια και οργανώσουμε την εργασία μας κατάλληλα και με σύγχρονους μεθόδους αλλά και επιστημονικά εργαλεία δεν θα γινόμαστε το μπαλάκι του κάθε άναρχο ανεύθυνου που για το καλό μας καταστρέφει. σε θέλουν εγκλωβισμένο δίχως πληροφόρηση και γνώση να ασχολείσαι με την πολιτική και με πράγματα που δεν σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Σε θέλουν χρεωμένο και αδύναμο ώστε να είσαι εγκλωβισμένος στα χέρια που δεν δούλεψαν ποτέ αλλά ξέρουν να σε κρίνουν.

Τώρα να ψάξεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια από εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και από ιδιώτες που ασχολούνται με την εκπαίδευση. Σε ενδιαφέρει η παραγωγή, εμπορία, η διαπραγμάτευση. Είναι σημαντικά όσα έχουν να κάνουν με της σύγχρονες τεχνολογίες και αυτό δεν είναι το fb και το έξυπνο τηλέφωνο μόνο.

Εκπαίδευση και οργάνωση με αλλαγή νοοτροπίας με σκοπό να γίνουμε εμείς καλύτεροι και όχι να περιμένουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να ζήσουμε και εμείς.

Η παραγωγή σου φεύγει τζάμπα και ο καταναλωτής αγοράζει πανάκριβα γιατί το επιτρέπεις έλεγξε την σοδειά σου. Γιατί να πουλιέται η αφρικάνικη μπανάνα πιο φθηνά από την δική μας ενώ ο παραγωγός πουλάει 1,20 το κιλό την Κρητική μπανάνα, γιατί ενώ εσύ πουλάς 70-90 λεπτά το μέγιστο της τιμής στην λιανική ο Έλληνας καταναλωτής δεν μπορεί να την πλησιάσει.

Τα κακά είναι δύο εσύ δεν κερδίζεις και τα εισαγόμενα αμφίβολης ποιότητας πουλάνε λόγο μεγάλης διαφορά τιμής μα και ο πελάτης σου στρέφεται αλλού. Μην ξεχνούμε και την περίπτωση των μαύρων πωλήσεων που κυκλοφορούν που δίνουν χώρο στης Ελληνοποιήσεις προϊόντων με πολύ μεγάλο πλήγμα στους ίδιους τους παραγωγούς.

Θα αναφέρω μερικές πολύ σημαντικές ομάδες παραγωγών της ΚΡΗΤΗΣ που καλό είναι όσοι δεν της γνωρίζετε να ερευνήσετε να δείτε πως εν μέσω κρίσης έκαναν άθλους.

ΙΚΕ ΦΑΛΑΣΑΡΝΩΝ

Α.Σ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ

Α.Σ.Ο.Π ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ

Α.Σ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ

Α.Σ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

ΒΙΑΝΑΜΕ ΑΕ

Α.Σ ΆΡΒΗΣ

Α.Σ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΨΑΡΗΣ

Α.Σ ΑΝΑΤΟΛΗ

Α.Σ ΚΑΜΗΡΟΣ

Α.Σ ΝΟΤΟΣ

Με αξιόλογους ανθρώπους που σέβεται ο ένας τον κόπο του άλλου και κάνουν όλοι μαζί βήματα μπροστά δίχως να έχουν μοναδικό σκοπό να κλέψει ο ένας τον άλλον. Με εκπαίδευση και σεμινάρια όπως και την παρουσία στης αγροτικές εκθέσεις στην χώρα μας και την Ευρώπη.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι η σημερινή ραχοκοκαλιά της παραγωγής της Κρήτης και με πολύ σημαντική πορεία οφείλουμε όλοι μας στην εποχή που ζούμε να πούμε ένα ευχαριστώ και να αναγνωρίσουμε το δύσκολο τους έργο αφού εν μέσω κρίσης πίστωσαν τα μέλη τους και σήμερα επενδύουν.

Πατριώτη έχεις την δύναμη εσύ να επιλέξεις το ορθό και να ξέρεις πως αν και ζούμε δύσκολες εποχές όλοι από εσένα εξαρτώνται από της πολυεθνικές και τα εργοστάσια μέχρι τον κάθε ένα έμπορα που τρώει το βίος σου.

Μην ξεχνάς τον λύκο αν αλλάζει τρόπο ή προσέγγιση πάντα λύκος θα είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here