Η επιλογή κατάλληλου φιλμ θερμοκηπίου

Η επιλογή του κατάλληλου φιλμ για της θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις είναι μεγάλη υπόθεση.

Δεν ορίζεται από την επωνυμία και την αναγνωρισιμότητα του εργοστασίου παραγωγής πλαστικών, ούτε από την επιλογή του χτες με τα υποκίτρινα φιλμ σταθεροποιητών νικελίου. Χρειάζεται γνώση και τεχνογνωσία των σύγχρονων αναγκών και λύσεων που στο παρακάτω άρθρο θα σας μεταφέρουμε.

Όταν επισκεφτούμε π.χ ένα γιατρό γιατί έχουμε ένα πρόβλημα υγείας ο γιατρός θα μας ρωτήσει τι πρόβλημα έχουμε άρα προσπαθεί να εντοπίσει που είναι το πρόβλημα δίχως να μας στείλει για γενικές εξετάσεις.

Έτσι και για να κάνουμε την ορθή επιλογή στο φιλμ κάλυψης θερμοκηπίου αναφέρουμε τα προβλήματα που είχαμε έως σήμερα στην καλλιέργεια μας, π.χ καψίματα στης κορυφές των φυτών άρα στο φιλμ δεν δούλευαν τα φίλτρα UVA & UVB στην περίπτωση αυτήν θα επιλέξουμε φιλμ που αποδεδειγμένα η συγκεκριμένη ιδιότητα λειτουργεί.

Άρα η επιλογή μας εξαρτάται από τα προηγούμενα προβλήματα που είχαμε στην καλλιέργεια μας, τον τύπο κατασκευής θερμοκηπίου, την καλλιέργεια ( τομάτα, αγγούρι, πιπεριά) και το μικρόκλιμα της περιοχής κάμπος ή περιοχή αν έχει παγετούς, χιόνι και τα παραθαλάσσια δλδ ήπιο χειμώνα όπως και την μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ημέρας με νύκτα.

Με τιμή

ekrete.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here