Διπλασιασμός της παραγωγής και μείωση του κόστους εργασίας χάρη στο σύστημα» up & down

Διπλασιασμός της γεωργικής παραγωγής διατηρώντας παράλληλα την ίδια επιφάνεια: Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα καλλιέργειας, το εργαλείο «Up & Down» επιτρέπει την καλλιέργεια διπλού αριθμού φυτών ανά τετραγωνικό μέτρο, προσφέροντας πλεονέκτημα στους παραγωγούς. Η Europrogress θα παρουσιάσει το σύστημα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας Macfrut στο Ρίμινι.


Η Europrogress, Ιταλός σχεδιαστής και κατασκευαστής θερμοκηπίων, παρέδωσε αυτή την καινοτόμο τεχνολογία σε διάφορους Ιταλούς και ξένους πελάτες.

Πώς λειτουργεί; 
Τ
ο «Up & Down λειτουργεί «; Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με κινητά κανάλια υδροπονίας που επιτρέπουν την εργασία σε δύο διαφορετικές γραμμές καλλιέργειας με έναν εναλλακτικό τρόπο. Τα κανάλια συνδέονται με άξονες και μηχανοκίνητους σωλήνες μέσω των οποίων χαμηλώνουν και ανεβαίνουν αυτόματα, ανάλογα με τις αγρονομικές ανάγκες.

Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνονται περαιτέρω οι εργασίες. Κατά τους χρόνους ανάπαυσης, ολόκληρη η καλλιέργεια επαναφέρεται σε ένα ενιαίο πλάνο, έτσι ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία σκιασμένων περιοχών άρα και σταθερή ανάπτυξη των φυτών.

δείτε της φωτογραφίες

Διπλασιασμός των φυτών ανά μονάδα επιφάνειας
Το θερμοκήπιο είναι περίπου 120 μέτρα μήκος, πλάτος 50 μέτρα και ύψος 4 μέτρα. Τα παράθυρα βρίσκονται τόσο στην κορυφή όσο και στις πλευρές του θερμοκηπίου και μπορούν να ρυθμιστούν αυτόματα μέσω ηλεκτρονικής πίνακα ελέγχου που παρακολουθεί τις παραμέτρους θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας και ανέμου.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Europrogress 
info@europrogress.it 
www.europrogress.it

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here