Αυλαία για την τρίτη γεωργική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2019

Ο παλμός των γεωργικών εξελίξεων για της θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Η Ιεράπετρα έγινε το σημείο συνάντησης προμηθευτών και του αγρότη του επαγγελματία και του παραγωγού. Οι επισκέπτες στην αγροτική έκθεση ήταν από όλη την Κρήτη την Πελοπόννησο, την ηπειρωτική και την Κύπρο. Η καρδιά του θερμοκηπίου χτύπησε ξανά μετά από πολλά χρόνια στον τόπο που έγινε η αρχή στην χώρα μας στης υπό κάλυψη καλλιέργειες.

Η Ιεράπετρα και η αγροτική παραγωγή της Κρήτης ήρθε σε άμεση επαφή με της πηγές των πρώτων υλών και εφοδίων. Είναι χρέος όλων εμάς που σεβόμαστε το μόχθο του αγρότη να δώσουμε την ορθή κατεύθυνση και τον τρόπο διαχείρισης της αγροτικής παραγωγής. Η ενημέρωση του παραγωγού και η ανάπτυξη της γεωργίας περνά μέσα από την ορθή πληροφόρηση του.

Ο προγραμματισμός και το όραμα της βιώσιμης γεωργίας είναι χρέος όλων μας. Η ανάπτυξη δεν έρθετε μέσα από τα γραφεία αλλά εξελίσσεται και φυτρώνει από την γη μας την μεγάλη μας ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ. Ακούμε μα και αφουγκραζόμαστε τα μηνύματα και πράττουμε σύμφωνα με της ταγές των καιρών, σήμερα ζούμε και παράγουμε με σκοπό και στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Μαρόκο την Τουρκία τα Σκόπια.

Δεν είμαστε μόνοι μας ούτε έχουμε την δυνατότητα να είμαστε, συν δημιουργούμε την ταυτότητα και την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγής μας με γνώμονα της παγκόσμιες ανακατατάξεις στην αγροτική παραγωγή. Η έρευνα και η ανάπτυξη είναι ο μοχλός που θα φέρει καρπούς αλλά όπως και η εκπαίδευση του αγροτικού κόσμου ορίζοντας ορθά την στρατηγική και τον γενικό σχεδιασμό.

Ο τόπος μας αξίζει πολλά περισσότερα αυτό για να έρθει δεν περιμένουμε κανέναν να τα δημιουργήσει αλλά εμείς οι ίδιοι κάνουμε της κατάλληλες κινήσεις στον κατάλληλο χρόνο για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη περνά μέσα από της τεχνικές προδιαγραφές και της ιδιότητες των προϊόντων μας όχι από τους κουμπάρους και της πολιτικές υποσχέσεις.

Η παραγωγή είναι ιεροτελεστία και συνεπάγεται πως κάθε πράξη είναι σημαντική όλοι οι κρίκοι της αγροτικής αλυσίδας οφείλουμε να προστατέψουμε τον χρυσό μας και την ταυτότητα της Ελληνικής παραγωγής. Χρειάζονται από όλους μας να γίνουμε κοινωνοί και να πιστέψουμε στης δυνάμεις του τόπου μας και να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά όλων μας. Δίχως παρωπίδες να κάνουμε πράξεις και να εφαρμόσουμε σφαιρικά την γνώση προς το καλό όλων μας.

Να μάθουμε να συνεργαζόμαστε με σκοπό να φέρουμε αποτέλεσμα, να πάψουμε να είμαστε διεκδικητές της καρέκλας, της μίζας μα και της επιδότηση αλλά να παράγουμε έργο και από αυτό σίγουρα οι κόποι θα ανταμειφθούν. Ξεχνάμε όλα του χτες και μαζί χτίζουμε την επόμενη δεκαετία με μοναδικό στόχο την ποιοτική υπεροχή και την αγάπη για την γη και το περιβάλλον μας.

H αγροτική έκθεση Ιεράπετρα σε συνδυασμό με τον τουρισμό τα επόμενα χρόνια είναι εφικτό να γίνει πόλος έλξης πολύ σοβαρών εξελίξεων για την έρευνα τον τουρισμό και την Ελληνική παραγωγή. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και εκθέτες για την παρουσία και τον επαγγελματισμό.

Ραντεβού μετά από 2 χρόνια.

Ekrete.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here